communicatie advies

THUIS IN COMMUNICATIE

Copyright © All Rights Reserved

 

 

Mensen lezen graag over mensen. Ik verpak uw boodschap op deze sympathieke manier. Interviews zijn mijn specialiteit. Luisteren naar mensen, verhalen optekenen waarin mensen zich herkennen. Dat is ook direct het belangrijkste verschil tussen een tekstschrijver en een journalist. De journalist schrijft zijn eigen verhaal; de tekstschrijver tekent verhalen van mensen op.

 

Teksten voor brochures, persberichten, nieuwsbrieven, websites... Ik maak het allemaal. Daarbij geloof ik in de kracht van het interview om een boodschap uit te dragen. Ik heb communicatie gestudeerd en daarna gewerkt op een reclamebureau, de marketing afdeling van een grote brouwerij en vervolgens ben ik mijn eigen bureau begonnen. Thuis in Communicatie wil graag met u praten over uw communicatieve mogelijkheden, over public relations, media en marketing. En als er een klik is, dan komt daar vast en zeker resultaat uit!

 

Bij de interviews kunnen ook foto's worden gemaakt. Door mijzelf of een van de fotografen waarmee ik werk. Ik heb ook een netwerk van grafisch ontwerpers en bureaus waarmee ik samenwerk. Bellen gaat het snelst: 06-14279322.